• DOLAR 34,24 %0.36
  • EURO 37,21 %0.40
  • STERLIN 44,64 %0.40
  • ALTIN 2.990,36 %1.22
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.750 %2.08
  • ETHERIUM 2.656 %1.1
8°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Kastamonu'da kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işledikleri belirlenen şahıslar adliyeye sevk edildi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Cide ilçesinde alkol aldığı iş arkadaşları ile kavga ettiği sırada bıçaklanan şahıs, yaralı halde sahilde bulundu.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Cide ilçesinde sokağa atlayan köpeğe çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı motosikletin çarptığı köpek ise telef oldu.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Merkez ilçesine bağlı Kuzyaka köyü Baylar Mahallesi’nde bir şahıs, su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldürdü.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde ORKÖ kredileri çerçevesinde alınan 8 traktör, 7 tomruk çekme vinci ve 6 adet kesim motoru köylülere düzenlenen...

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde inşaat çukuruna düşerek mahsur kalan çakal, kurtarılarak doğaya salındı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da yaralı ve baygın halde bulunan baykuş, jandarma ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere veteriner kliniğine götürüldü.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da “Dünya Veteriner Hekimler Günü” düzenlenen programla kutlandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sarımsak tarlasında çalışan kadınları ziyaret eden jandarma ekipleri, KADES uygulamasını hakkında bilgiler verdi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da yeterli kan bağışı olmayınca stoklar azaldı. Yakınları için kan bulamayan vatandaşlar, sosyal medyadan kan arayışına başladı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler, 'çizgi ötesindeki öğretmen' seçilen Emre Özel ile bir araya gelerek deneyimlerini dinledi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı motosiklet sürücüsü yaralandı.