• DOLAR 34,26 %0.26
  • EURO 37,22 %0.40
  • STERLIN 44,78 %0.40
  • ALTIN 2.991,32 %1.25
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.218 %2.12
  • ETHERIUM 2.651 %2.04
7°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Arama Timi ekipleri tarafından hapis cezası bulunan 5 şahıs, jandarma ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görevli komando birlikleri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çöp topladı.

Kastamonu'da 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, polis ekiplerince yakalanarak, tutuklandı.

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaşanan trafik kazasında Kıbrıs gazisinin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle kamyonet sürücüsü tutuklandı.

Kastamonu’nun değerlerini öğrencilere aktarmak, onların kişisel, sosyal ve akademik bilgi ve birikimlerini artırmak amacıyla hayata geçirilen proje başladı.

Kastamonu’da çalıştığı kafenin sahibine bıçak ve kazma ile saldırarak ağır yaralayan şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KASTAB tarafından, Avusturya’da düzenlenen 17. Avusturya Kültür Fuarı’nda, Kastamonu'nun yöresel ürünlerini, kültürünü ve doğal güzelliklerini tanıtıyor.

Kastamonu'da 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi şahıs, polis ekipleri tarafından uyuşturucu maddeyle yakalandı.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından 2 adreste yapılan aramalarda uzun namlulu tam otomatik silah ele geçirildi olayla ilgili 1 kişi gözaltına...

KUZKA tarafından düzenlenen gezide, Kastamonulu ahşap sektörü temsilcileri, Kayseri’de sektör ile ilgili çalışmaları inceleyerek bilgi alışverişinde bulundu.

Kastamonu’da Mart ayında yapılan ihracat 31 milyon 250 bin dolar oldu Mart ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre yüzde...

Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.