• DOLAR 34,26 %0.26
  • EURO 37,22 %0.40
  • STERLIN 44,78 %0.40
  • ALTIN 2.991,32 %1.25
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.218 %2.12
  • ETHERIUM 2.651 %2.04
7°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu Üniversitesi’nin yürütücülüğünde devam eden “ECOPRINT in Nature” projesinin ikinci aktivitesi Kuzey Makedonya’da gerçekleştirildi.

Kastamonu’da öldürüldükten sonra başı kesilerek su kanalına atılan inşaat ustası memleketi Sinop'ta toprağa verildi.

Kastamonu’da sulama kanalında baş bölgesi kesilmiş halde bulunan ceset ile ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs, adliyeye sevk edildi.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçtaki iki şahıs üzerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Kastamonu'da su kanalında bulunan cesedin baş kısmı, İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando birlikleri tarafından aranıyor.

Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan iklim değişikliğiyle ilgili projeye, TÜBİTAK'tan destek almaya hak kazandı.

Kastamonu’da 3 çocuk, parkta buldukları cep telefonu sahibinin bulunması için mahalle muhtarına telefonu teslim ederek örnek davranış sergiledi.

Kastamonu’da öldürüldükten sonra başı kesilerek su kanalına atılan cesedin 3 gündür kayıp olarak aranan inşaat ustasına ait olduğu kesinleşti.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıların ağına düşen 70 yaşındaki vatandaş, 1,5 milyon TL dolandırıldı.

Kastamonu’da sulama kanalında başı kesilmiş bir ceset bulundu, jandarma ekiplerince 3 kişi gözaltına alınırken, cesedin baş kısmına ise henüz ulaşılamadı.

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından 5 adrese düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi