• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.300 %0.52
  • ETHERIUM 2.654 %0.75
11°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu’da 1 yılda 3 bin 976 trafik kazası meydana geldi.

Kastamonu’da yediği yemeğin nefes borusuna takılması sebebiyle 7 aydır tedavi gören öğretmen hayatını kaybetti.

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından narkotik köpeği "Ceku" ile yapılan aramada, otomobilin direğine gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, köy köy gezerek vatandaşları Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı hakkında bilgilendiriyor.

Kastamonu’nun Şenpazar ilçesinde polis ekipleri tarafından arama yapılan evde 57 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

TÜBİTAK tarafından desteklenen proje ile seralarda beyaz renk yerine kullanılan mor, kırmızı ve mavi renkli naylon brandalarının verimi arttırdığı keşfedildi.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce ağaçlara, sonra bariyerlere çarptı.

Türkiye’nin tek İstiklal madalyalı ilçesi olan Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde madalyanın verilişinin 100’üncü yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı İkinci Teklif Çağrısı ile ilgili Kastamonu’da, bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kastamonu'da Çiftçiler Günü'nde düzenlenen tarım fuarı yoğun ilgi gördü.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi.

Kastamonu'nun Araç ilçesinde çıkan yangında tek katlı ev kullanılmaz hale geldi yangın diğer evlere sıçramadan söndürüldü.