• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.300 %0.81
  • ETHERIUM 2.645 %0.07
11°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde UMKE ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerine verilen eğitimin ardından denizden hasta kurtarma tatbikatı yapıldı.

Kastamonu’da bir şahsın adresinde yapılan aramalarda 129 bin 80 adet dolu ve boş makaron ele geçirildi.

Kastamonu’nun Araç ilçesi ile il merkezinde yapılan aramalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silahla yakalanan 6 şahıs gözaltına alındı.

Kız öğrenciler tarafından yıl boyunca açılan kurslarda yapılan ebru, resim ve tezhiplerin yer aldığı sergi, büyük beğeni topladı.

Kastamonu’da lise öğrencileri, Taşköprü sarımsağı ve kanlıca mantarıyla keten tohumunu birleştirerek saçların rengini değiştiren şampuan üretti.

Dünyanın birçok ülkesine aşçı yetiştiren Bolu’nun Mengen ilçesinden, dünyanın en büyük otel ve restoranlarına aşçı ihraç ediliyor.

Iğdır FK'ya 2-1 mağlup olan Kastamonuspor'da futbolcular ve teknik ekip karşılaşmanın ardından bir grup taraftarın saldırısına uğradı.

Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından “Tarımda Toprak Verimliliğinin Korunması ve Hayvan Sağlığı” hakkında panelde düzenlendi.

Kastamonu'da, “Yöresel Lezzetler Projesi Yemek Yarışması” çerçevesinde düzenlenen yarışmada, aileler çocuklarıyla yöresel yemek yaparak rakipleriyle yarıştı.

Kastamonu'nun Küre ilçesinde tomruk yüklü tırın devrilmesi neticesinde 1 kişi yaralandı.

Kastamonu'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile yakalan şahıs tutuklandı.

Kastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp konteynerinin yanına bırakan genç kadının yargılanmasına başlandı.