• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.000 %-0.73
  • ETHERIUM 2.653 %0.84
9°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Kastamonu’da 55 bin 560 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da lise öğrencileri tarafından lazerle temassız mikrometrik ölçüm yapabilen cihaz geliştirdi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yol kenarında çeşmeden su dolduran iki vatandaş, otomobilin çarpması neticesinde yaralandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da 4 gün süren ve 95 kilometrelik "Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü" sona erdi katılımcılar, törenle karşılandı ve kahramanlık türküleriyle...

Bölgeden Haberler

Kastamonu Azdavay'da çıkan yangında garaj, otomobil, traktör ve samanlık tamamen yandı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi öğrencilerinin hazırladıkları proje Palyatif Bakım Merkezinde tedavi gören hastaların yakınlarına moral verdi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde 1,5 asırlık geleneği sürdüren 4. kuşak döner ustası, kendilerini bizlerle kıyaslamaları anlamsız" dedi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da Türk Kızılay'ın 156. kuruluş yıl dönümünü, Kızılay çalışanları kan bağışında bulunarak kutladı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bilim Festivali'nde öğrenciler tarafından yapılan 52 proje beğeniye sunuldu.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da “Güçlü Anne Güçlü Özel Birey” projesi çerçevesinde annelerin sorunlarını çözebilmesi ve ruhsal olarak güçlenmesi hedefleniyor.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da kırsal kesimdeki yerleşim yerlerinde görev yapan din görevlilerine, acil durumlarda ilk yardımda bulunabilmelerini sağlamak amacıyla eğitim verildi

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Daday ilçesinde, muhtarlar 37 bin 100 TL'lik maaş promosyonlarının yarısını, Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne bağışladı.