• DOLAR 34,25 %0.05
  • EURO 37,22 %-0.03
  • STERLIN 44,68 %-0.03
  • ALTIN 3.004,22 %0.29
  • BİST100 8.794 %0.00
  • BITCOIN 69.125 %1.29
  • ETHERIUM 2.710 %2.83
9°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından metaferamin ile yakalanan şahıs tutuklandı.

Bölgeden Haberler

İstanbul'da yaşayan Kastamonulu gençler, düzenlenen düzenlenen turizm gezisiyle memleketlerinin tarihi ve turistik mekanlarını gezerek kamp yaptı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Belediyesi'nde Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne sürülen terör gazi Murat Esgin, kanser tedavisi sürecinde işyerine gelmemiş gibi gösterilerek algı oluşturulmasına üzdüğünü...

Bölgeden Haberler

Çankırı'da vücuduna kene yapışması sebebiyle Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'ne yakalanan adam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Ağlı şöminede yakılan ateşten kaynaklanan yangın sebebiyle iki ev küle döndü yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da polis ekiplerince iki şahsın üst ve araçlarında yapılan aramada 397 gram metamfetamin ile uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele...

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinin Dağbelören köyünde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da bin 590 rakımdaki yaylada çeşmeden akan ve şifalı olduğuna inanılan su, bölgeyi ziyaret eden vatandaşlardan rağbet görüyor.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi öğrencilerinin tasarladıkları minyatür ahşap evler, açılan sergide beğeniye sunuldu.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Küre ilçesinde kule vince taktıkları paletin üzerine çıkan bir kişi, yerden metrelerce yüksekte cep telefonu ile binaları görüntüledi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma programında yüzlerce vatandaş, birlik ve beraberlik ruhunu yaşattı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitler dualarla anıldı.