• DOLAR 34,23 %-0.01
  • EURO 37,08 %-0.46
  • STERLIN 44,57 %-0.46
  • ALTIN 2.994,98 %-0.01
  • BİST100 8.654 %-1.58
  • BITCOIN 67.700 %-0.88
  • ETHERIUM 2.666 %-1.44
9°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kalite odaklı çalışmalarını idari birimlerinde başarıyla sürdürmeye devam eden Kastamonu Üniversitesi, ISO 27701:2019 KVYS sertifikasını yeniledi.

Kastamonu'da silahla vurularak şehit edilen Polis Ahmet Şahan'ın gençleri uyuşturucudan uzak tutmak için festivalde söylediği sözler yürek burktu.

Kastamonu'da cezaevi firarisi tarafından vurularak şehit edilen Polis Memuru Ahmet Şahan, düzenlenen törenle memleketine uğurladı.

Kastamonu'da 1 polis memurunun şehit düştüğü, 1 polis memurunun yaralandığı olayla ilgili Kastamonu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada bulundu.

Kastamonu'da uyuşturucu bağımlısı silahlı saldırgan, iki polis memurunu tabancayla yaralayıp saklandığı evinde ailesini rehin aldı.

Kastamonu'da uyuşturucu bağımlısı silahlı bir saldırganın, iki polis memurunu tabancayla yaralayıp saklandığı evinde ailesini rehin aldı.

Kastamonu'da sokak ortasında tabanca ile etrafa ateş açan şahıs iki kişiyi yaraladı, saldırganın bir kişiyi de rehin aldığı değerlendiriliyor.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Belediyesi'nde CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak’ın eşi Barış Karabacak’ın belediye başkan yardımcısı olarak atanmasına MHP'den sert tepki.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, "Diş Hekimliği Fakültesinin 2025 yılında tamamlanması planlanıyor" dedi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da devrilen tırdaki suntalar yolu trafiğe kapattı: 1 yaralı

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da köy yangınlarının sık sık yaşandığı Kastamonu'da kullanılmayan evlerin elektriği kesilecek.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde devrilen tırdaki suntalar yola savruldu, kazada tırın sürücüsü yaralandı.