• DOLAR 34,23 %0.02
  • EURO 37,08 %0.10
  • STERLIN 44,56 %0.10
  • ALTIN 3.005,75 %0.45
  • BİST100 8.654 %0.00
  • BITCOIN 67.799 %-1.92
  • ETHERIUM 2.639 %-2.45
9°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Yaz Kur’an Kurslarını gezerek çocuklarla bir araya gelen Nasrettin Hoca, yaptırdığı etkinliklerle hem çocukları eğlendiriyor hem eğlendirirken öğretiyor.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde nesli tehlike altında olan su samuru görüntülendi.

Filistin İslami Direniş Hareketi siyasi lideri Dr. İsmail Haniye’nin şehit edilmesine tepki göstermek için binlerce kişi, Kastamonu’da yürüyüş gerçekleştirdi.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 2 dekar alan zarar gördü.

Kastamonu'daki mera alanlarının verim potansiyelleri ortaya konularak hayvancılığa katkı sağlanacak.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde çöp konteynerine atılan kaplumbağa temizlik işçileri tarafından kurtarılarak doğal yaşam ortamına bırakıldı.

Romalılar tarafından milattan önce 64 yılında Paflagonya Eyalet Merkezi olarak kurulan Pompeipolis Antik Kenti'nde kazı çalışmaları devam ediyor.

Kastamonu’da alevlere teslim olan iki katlı ev kullanılamaz hale geldi.

İki katlı ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Kastamonu'da cezaevi firarisi tarafından vurularak şehit edilen Polis Memuru Ahmet Şahan, memleketi Nevşehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Kastamonu Üniversitesi’nin yaptığı çalışmalar neticesinde başvuruda bulunduğu ve tescil edilen patent sayıları her geçen gün artış gösteriyor.