• DOLAR 34,26 %0.12
  • EURO 37,16 %0.36
  • STERLIN 44,59 %0.36
  • ALTIN 3.011,12 %0.63
  • BİST100 8.712 %0.66
  • BITCOIN 67.400 %-1.53
  • ETHERIUM 2.657 %-3.03
12°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu'da bilim insanlarının gelecek için konuştuğu gıda, su ve enerji sorunlarını yaptıkları yatırımlar sayesinde şimdiden çözdüklerini kaydetti.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde piknik tüpünün parlaması sebebiyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Cezaevi firarisi ve uyuşturucu bağımlısı olan şahıs tarafından vurularak şehit düşen polis memuru Ahmet Şahan için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kastamonu'da tırı sollamak isterken refüje çarpan otomobil defalarca takla attı, kazada 4 kişinin yaralandı.

Kastamonu'da sellere sebep olan havzalarda yapılan tersip bentleri sayesinde ihtimal sel baskınlarının şiddeti azaltılacak.

Kastamonu’da "çocuğun cinsel istismarı" suçundan 8 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs, jandarma ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucuyla yakalanan 2 şahıs tutuklandı.

Kastamonu Üniversitesi tarafından hayata geçirilen “Güçlü Anne Güçlü Özel Birey” projesi çerçevedsinde özel bireyler ile anneleri, e-ticaret eğitimi aldı.

Kastamonu’da su hattındaki arızayı tamir etmek için gittiği ormanlık alanda yaralanan vatandaş, 1 kilometre boyunca sedyeyle taşınarak hastaneye ulaştırıldı.

Kastamonu'da amatör balıkçı tarafından gölete atılmış 100'den fazla av sepeti çıkartıldı.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde derilen traktörde çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü, yaralanan sürücü tedavi altına alındı.

Kastamonu Üniversitesi, Erasmus+ 2024 teklif çağrısı döneminde 115 üniversite arasında 14. sırada yer aldı.