• DOLAR 34,25 %0.10
  • EURO 37,11 %0.23
  • STERLIN 44,48 %0.23
  • ALTIN 3.010,44 %0.61
  • BİST100 8.695 %0.47
  • BITCOIN 67.250 %-1.39
  • ETHERIUM 2.640 %-2.69
15°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu Üniversitesi, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında “İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi 2” başlıklı proje başladı

Kastamonu'da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde aranan 1 kişi yakalandı.

Kastamonu’da kırsal kesimdeki süt üreticilerine yönelik Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan destekle süt üretimi ve kalitesi artırılırdı.

Kastamonu'da Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezindeki 11 çocuk için sünnet merasimi düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi, uluslararasılaşma hedefleri çerçevesinde 16 ülkeden üniversitelerin katılımıyla Erasmus+ ICM (KA171) planlama toplantısı gerçekleştirdi.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bir baba uyuşturucu bağımlısı olan oğlunu bıçaklayarak öldürdü.

Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde takla atan otomobil metrelerce sürüklendi, kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde iki motosikletin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kastamonu'nun Cide ilçesindeki Kumluca Deresine yüzmek için dereye giren genç boğularak hayatını kaybetti.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde tekne batması neticesinde kaybolan kaptanın bulunması için arama çalışmaları sürdürülüyor.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 11 Ağustos’ta teknenin batması üzerine denizde kaybolan kaptanın aranma çalışmaları 24 saat boyunca sürdürülüyor.

Kastamonu'da teknenin batmasıyla kaybolan ve arama çalışmalarının 5'inci gününde cansız bedenlerine ulaşılan Esmanur Gürcan ile Hülya Mütevelli, toprağa verildi