• DOLAR 34,24 %0.06
  • EURO 37,03 %0.01
  • STERLIN 44,43 %0.01
  • ALTIN 3.013,46 %0.71
  • BİST100 8.829 %2.02
  • BITCOIN 67.300 %0.22
  • ETHERIUM 2.632 %-1.29
14°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu’da kendisinin de ortağı olduğu aile şirketine ait otobüs ve tekneyi ateşe veren vatandaş, “Babam ve küçük kardeşim beni 15...

Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi 2” başlıklı proje çerçevesinde atölye çalışmaları ve saha gezileri devam ediyor.

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan istatistiklere göre, Kastamonu’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 158 bin 24 oldu.

Kastamonu’da garajda park halindeki otomobilde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 10 gün önce Karadeniz’de batan teknenin kaptanını arama çalışmaları devam ediyor.

Kastamonu’nun Abana ilçesinde balık tutmak isterken denize düşen amatör balıkçı boğulmaktan kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kastamonu Üniversitesi öğrencileri İklim Değişikliği projesi çerçevesinde, ormanlık alanlarında topladıkları çöplerle sanat eserleri yaptı.

Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Belyaka köyünde bir kadın, evinin odunluğunda ölü olarak bulundu.

Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile “Emekliler Yılı” kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetlere yönelik iş birliği protokolü imzaladı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi, 16 yaşındaki bir gençte olay yerinde hayatını kaybetti.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın paniğe neden oldu, araçta maddi hasar meydana geldi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesindeki Bürnük köyünde çıkan yangında üç ev tamamen yanarken, 17 yaşındaki gencin de kayıp olduğu öğrenildi.