• DOLAR 34,24 %0.07
  • EURO 37,03 %0.02
  • STERLIN 44,42 %0.02
  • ALTIN 3.013,56 %0.71
  • BİST100 8.831 %2.04
  • BITCOIN 67.361 %-0.43
  • ETHERIUM 2.636 %-1.28
14°

Net haber Haberleri

net haber haberleri ve güncel net haber gelişmeleri, net haber ile ilgili tüm video, net haber fotoğrafları ve net haber haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Karabük İletişim Derneği Başkanı Gazeteci İlhan Alpboğa'nın annesi Fatma Alpboğa tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alt Manşet

LÖSEV’in Vakfa kayıtlı on binlerce lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ve aileleri, iyileşmiş gençleri, yetişkin kanser hastaları, “Sevgiyi, İyiliği,...

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi akademisyenleri Özbekistan'ın Taşkent kentinde düzenlenen 10. UNESCO-APEID Girişimcilik Eğitimi Sempozyumu: Gençliğin Geleceği ve Girişimcilik Eğitimi’ne katıldı.

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi iş birliğiyle yürütülen “Mühendislik Dünyasına Yolculuk” adlı proje, mühendislik alanlarını tanıtarak 21. yüzyıl becerileri kazandırmayı hedefliyor.

Alt Manşet

Yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Alt Manşet

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şahsın aracından çeşitli malzemelerinin çalan bir kişiyi yakaladı.

Alt Manşet

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bakanlık faaliyet programı gereği Türkiye Münazara Ligi'nin Karabük İl Finali başladı.

Alt Manşet

Uzman Diyetisyen Şükrü Can Gülşen balık tüketmenin faydaları hakkında bilgiler verdi.

Alt Manşet

AK Parti Karabük İlçe Kongrelerinin Ovacık ve Eskipazar'daki 8. Olağan Kongreleri tamamladı.

Alt Manşet

Ekim ayı İl Güvenlik ve Değerlendirme Toplantısı, Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Alt Manşet

Gelecekte ayı binada olması planlanan Safranbolu Belediyesi ve Safranbolu Kaymakamlık binaları Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 3. sınıf öğrencileri projelendirecek.

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi, Siber Vatan 2025 Programı çerçevesinde Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ile iş birliği yaparak çevrimiçi ve yüz yüze...