• DOLAR 34,09 %0.17
  • EURO 38,05 %-0.06
  • STERLIN 45,31 %-0.06
  • ALTIN 2.834,05 %0.17
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.850 %1.54
  • ETHERIUM 2.468 %3.66
14°

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Haberleri

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse haberleri ve güncel Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse gelişmeleri, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ile ilgili tüm video, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse fotoğrafları ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

"Katılımlı ve Kapsayıcı Yerel Yönetim Projesi" toplantısı başladı.

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, vatandaşa dokunmaya, sorunlara birlikte çözüm bulmaya devam ediyor.

Alt Manşet

Safranbolu Belediyesi tarafından 7 Mahalleye 7 Park Projesi kapsamında yapımı tamamlanan İbrahim Ayhan Parkı yoğun katılımla hizmete açıldı.

Alt Manşet

İstanbul Fuar Merkezi'nde 12 – 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlene fuar, çok sayıda gıda profesyonelini de bir araya getiriyor. 

Güncel

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Babasultan, Emek ve Barış Mahallesinde yapılan parklarda ve Meydan Halk Masası arkasındaki çalışmayı yerinde inceledi.  

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Sosyal Tesisleri, 6 ayda 25 bin misafir ağırladı.

Güncel

Kaya Erdem Caddesi ile başlayan ve kentin merkezin bölgelerinde de devam eden çalışmaların ardından Misakı milli meydanında yeni düzenlemeler yapılıyor.

Alt Manşet

Tarihi Hanları, Hamamları, Konakları ve eşsiz doğası ile bir turizm cenneti olan Safranbolu bir Kurban bayramını da yoğun ama huzurlu...

Güncel

İçe Dönüş Atölyesi başlığı altında bio enerji, çakra açma, stres atma, geçmişteki kötü anılardan kurtulma gibi çeşitli seansların gerçekleştiği etkinlik...

Güncel

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin ve Safranbolu halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, esnaf ziyareti yaptı.

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, korumacılıkta Başkent unvanı alan Safranbolu’nun Kurban bayramı için misafirleri ağırlamaya hazır olduğunu söyledi.