• DOLAR 34,03 %-0.09
  • EURO 37,86 %-0.24
  • STERLIN 45,11 %-0.24
  • ALTIN 2.802,90 %0.00
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 61.542 %2.78
  • ETHERIUM 2.396 %3.35
16°

Safranbolu Belediye Başkanı Haberleri

Safranbolu Belediye Başkanı haberleri ve güncel Safranbolu Belediye Başkanı gelişmeleri, Safranbolu Belediye Başkanı ile ilgili tüm video, Safranbolu Belediye Başkanı fotoğrafları ve Safranbolu Belediye Başkanı haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Safranbolu'da hizmet veren veteriner hekimler ve sokak hayvanları gönüllüleri sahipsiz hayvanlar konusunda çözümler için Belediye Başkanı Elif Köse ile görüştü.

Alt Manşet

Kyushu Üniversitesi’nden Japon Bilim Adamı Prof. Kazuo Mıyamoto, eşi ressam Hiroko Onogi Safranbolu'yu ziyaret etti. 

Alt Manşet

Safranbolu’nun önemli tarihi yapılarından biri olan Cinci Han’ın arkasındaki Han Arkası Sokak için hazırlanan projenin yapımına başlanıyor.

Güncel

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yayımladığı mesajda yeni yılın tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 2022 yılının son muhtarlar toplantısını yaptı.

Belediye Hizmet Binası, Barış Mahallesi ve Meydan olmak üzere 3 birim olarak hizmet veren Halk Masası 2022 yılında 2663 talebi...

Yeni yıla girilmesine sayılı günler kala, Safranbolu’da yılbaşı hareketliliği başladı.

Safranbolu halkına daha iyi hizmet vermeyi hedefleyen ve başarı ile sürdüren Safranbolu Belediyesinde çeşitli alanlarda 13 eğitim programı düzenlendi.

Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezinde hizmet veren Belediye Nikâh Memurluğu 2022 yılında hayatlarını birleştiren çiftlerin tercihi oldu.

Safranbolu Spor Kulüp Başkanı Serdar Aydın, Teknik Sorumlu Cihat Taşçı ve Yönetim Kurulu Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'yi makamında ziyaret...

Güncel

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Emek Mahallesi’ndeki Emek Camisi’nin altında yer alan Belediye hizmet binasında faaliyete alınan merkezde, ilk etkinlik olarak egzersiz programı başlatıldı.