• DOLAR 34,24 %0.06
  • EURO 37,03 %0.01
  • STERLIN 44,43 %0.01
  • ALTIN 3.013,46 %0.71
  • BİST100 8.829 %2.02
  • BITCOIN 67.300 %0.22
  • ETHERIUM 2.632 %-1.29
14°

Safranbolu Haberleri

Safranbolu haberleri ve güncel Safranbolu gelişmeleri, Safranbolu ile ilgili tüm video, Safranbolu fotoğrafları ve Safranbolu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kurum Müdürleri, Karabük Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Safranbolu Belediyesi kar yağışı ile oluşan olumsuz hava koşullarına karşı gerekli tedbirleri aldığını açıkladı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen sahte para operasyonunda 165 adet 100 liralık sahte banknot ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

Kış aylarının vazgeçilmezi, salep doğada çok zor bulunması, toplanması ve yapımının emek gücüne dayalı olması nedeniyle kilosu 2 bin 400...

Manşet

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kadın istihdamına destek sağlanması amacıyla yılbaşına özel "Kadın Üretici Pazarı" kuruldu.

Osmanlı'dan günümüze 4 kuşaktır aynı fırında pişen ve 162 yıldır hiç değişmeyen lezzet Safranbolu Simidi Coğrafi İşaret Alma Yolunda.

Yeni yıla girilmesine sayılı günler kala, Safranbolu’da yılbaşı hareketliliği başladı.

Yuh artık, bir o kalmıştı çalınmadık; Safranbolu'da bir iş yerinin önündeki sehpayı çalan kadın güvenlik kamerasına yakalandı.

Safranbolu halkına daha iyi hizmet vermeyi hedefleyen ve başarı ile sürdüren Safranbolu Belediyesinde çeşitli alanlarda 13 eğitim programı düzenlendi.

Manşet

Safranbolu Belediyesi kütüphanesi verdiği hizmetleriyle kitap severleri bünyesine çekerken üye sayısını da her geçen gün artırıyor.

Safranbolu Eski Çarşı bölgesinde banka şubesi, kargo şubesi olmadığından ve PTT hizmetlerini tam alamadıklarından esnaflar mağduriyet içinde.

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı bünyesinde görev yapan 546 personel kan ve kök hücre bağışında bulundu.