• DOLAR 34,26 %0.12
  • EURO 37,16 %0.37
  • STERLIN 44,59 %0.37
  • ALTIN 3.011,71 %0.65
  • BİST100 8.726 %0.83
  • BITCOIN 67.400 %-1.43
  • ETHERIUM 2.643 %-2.67
12°

Safranbolu Haberleri

Safranbolu haberleri ve güncel Safranbolu gelişmeleri, Safranbolu ile ilgili tüm video, Safranbolu fotoğrafları ve Safranbolu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında...

Alt Manşet

Yanan aracı kadın itfaiye eri söndürürken araç sahibi gözyaşlarına hakim olamadı.

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Yaşar’ı ziyaret ederek başarı ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Alt Manşet

Karabük'ün Safranbolu ilçesi Halk Eğitimi Merkezi'nde oluşturulan ve eğitimlerini tamamlayan Türk Sanat Müziği korosu, sahne aldı.

Alt Manşet

İlçe turizminin canlanması için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Başkan Köse hedef büyüttü; "2023 Safranbolu'nun Turizm Yılı Olacak"

Alt Manşet

Safranbolu'da tescilli ürünler arasına giren "çavuş üzümü" coğrafi işaret belgesini aldı.

Alt Manşet

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Safranbolu’da bir eve yapılan operasyonda uyuşturucu ve kaçak tütün ile makaron sigara ele geçirildi.

Alt Manşet

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, araç içerisinde uyuşturucu içen şahıslar devriye gezen jandarma ekiplerine yakalandı.

Alt Manşet

Türkiye'nin kent ölçeğinde korunan tek yer olma özelliği taşıyan 3 bin yıllık Tarihi Kent Safranbolu, restorasyonlarıyla örnek oluyor.

Alt Manşet

Belediye bünyesinde ilk olma özelliğini taşıyan projelerinden Gündüz Çocuk Bakımevi, ikinci eğitim-öğretim döneminde hizmete açılıyor.

Alt Manşet

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çiftin cenazeleri toprağa verildi.

Alt Manşet

Sobadan sızan gazdan zehirlenip hayatlarını kaybeden yaşlı çiftin bedenlerine 3 - 4 gün sonra ulaşıldı.