• DOLAR 34,23 %0.03
  • EURO 37,06 %0.05
  • STERLIN 44,57 %0.05
  • ALTIN 2.995,22 %0.10
  • BİST100 8.654 %-1.58
  • BITCOIN 67.600 %-2.31
  • ETHERIUM 2.670 %-2.94
9°

Safranbolu Haberleri

Safranbolu haberleri ve güncel Safranbolu gelişmeleri, Safranbolu ile ilgili tüm video, Safranbolu fotoğrafları ve Safranbolu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Safranbolu Belediyesi, yıkıcı deprem sonrası, depremzedelere destek olmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeden tahliye edilen depremzedelerden 2 bin 200 kişi Karabük'e yerleştirildi.

Gaziantep'te depremde hayatını kaybeden öğretmenin eşi ve oğlu Hatay'da defnedilirken vasiyeti üzerine kendisi Karabük'te defnedildi

Safranbolu’da özellikle sabaha karşı etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte Belediye ekipleri ilçede herhangi bir sorun yaşanmaması için çalışma yaptı.

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.

Manşet

Depremzede misafirlere kucak açan Safranbolu'da belediye tarafından depremzede mağazası oluşturuldu.

Depremde hamileyken hayatını kaybeden ve dün toprağa verilen öğretmen Sevde'in eşi polis memuru Abdullah Demir de bugün Safranbolu'da eşinin yanına...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar, Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki otel ve kamu kurumlarına ait misafirhanelere yerleştirildi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım aracı gönderdi.

Safranbolu Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşiminde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Safranbolu Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrasında yardım kampanyası başlattı.

Safranbolu deprem bölgesi için tek yürek; Safranbolu'da yaşayan vatandaşlar hayır çarşısına akın akın yardım getiriyor.