• DOLAR 34,26 %0.06
  • EURO 37,13 %0.15
  • STERLIN 44,57 %0.15
  • ALTIN 2.992,95 %0.02
  • BİST100 8.654 %-1.58
  • BITCOIN 67.600 %-2.31
  • ETHERIUM 2.670 %-2.94
9°

Safranbolu Haberleri

Safranbolu haberleri ve güncel Safranbolu gelişmeleri, Safranbolu ile ilgili tüm video, Safranbolu fotoğrafları ve Safranbolu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Halk Eğitim Merkezi'ndeki kursiyerler depremzedeler için tulum, battaniye ve kıyafet dikimini sürdürüyor

Güncel

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ailesiyle Karabük'ün Safranbolu ilçesine yerleşen çocuğa sürpriz doğum günü düzenlendi.

Başkan Köse, yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte 2022 yılının değerlendirildiği ve 2023 yılı hedeflerinin tartışıldığı bir toplantı düzenledi.

Güncel

İş makinelerinin deprem bölgesine gönderilmesi nedeniyle yarım kalan altyapı çalışmalarına Safranbolu Belediyesi'nde tekrar başlandı.

Kursiyerlerden Anlamlı Çalışma; SAKEM kursiyerleri kendi bütçeleri ile aldıkları kumaşlarla depremzedeler için kıyafet dikiyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerden Karabük'e gelen afetzedeler, Safranbolu ilçesini gezdi.

Güncel

Kahramanmaraş depremine Malatya'da yakalanan aile, bölgeden ayrılmak için 3 gün boyunca ağır hasarlı evlerinde mahsur kalan kedilerinin kurtarılmasını bekledi.

Safranbolu'dan Yunanistan'ın Skydra köyüne yerleşen yazar Petros Triantafyllidis, ata toprağına vefasını depremlerden etkilenenlere yardım ederek gösterdi.

Karabük'te ilkokul öğrencileri biriktirdikleri paraları depremzedelere bağışladı

Güncel

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir araya gelen gönüllü kadınlar, depremzede çocuklar için kıyafet dikiyor.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde öğretmen, öğrenciler ve veliler "Kardeşlik Paylaşmaktır" projesi başlattı.

Güncel

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü son günlerde hava şartlarının olumlu geçmesini fırsat bilerek eksik kalan çalışmaları tamamlıyor.