• DOLAR 34,26 %0.05
  • EURO 37,06 %-0.45
  • STERLIN 44,52 %-0.45
  • ALTIN 2.997,69 %0.08
  • BİST100 8.654 %-1.58
  • BITCOIN 67.300 %-1.89
  • ETHERIUM 2.662 %-0.93
10°

Safranbolu Haberleri

Safranbolu haberleri ve güncel Safranbolu gelişmeleri, Safranbolu ile ilgili tüm video, Safranbolu fotoğrafları ve Safranbolu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Çocuklar mutlu, aileler huzurlu; Safranbolu Belediyesi'nin Çocuk Bakımevi Hizmete Açıldı

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından Karabük'ün Safranbolu ilçesine getirilen depremzede ailelerin çocuklarına psikososyal destek veriliyor

Hobi için yaptıkları rölyef resimlerini satarak gelirini depremzedelere bağışlayacaklar

Manşet

Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Uygulama ve Üretim Birimi kendini yenilemeye ve büyütmeye devam ediyor.

Safranbolu Emek Ortaokulunun A bloğunun yeniden inşa edilmesi için Vali Fuat Gürel ve hayırsever iş insanı Mehmet Nuri Arslan arasında...

Manşet

Safranbolu Belediyesi, Hayır Çarşısı ile dün olduğu gibi bugünde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Çatkı sistemiyle inşa edilen Safranbolu evleri depremde kaçış imkânı sağlarken depreme dayanıklılığıyla örnek teşkil ediyor.

Karabük-Kastamonu kara yolunda çöp kamyonuyla çarpışan lüks otomobilin sürücüsü yaralandı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde öğretmen ve öğrenciler, deprem bölgesinde mağdur olan çocuklar için oyuncak ürettiler.

Güncel

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Miraç Kandili münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından afet bölgelerinde görevlendirilen Kaymakam Yazıcı, depremlerin yıktığı Adıyaman'da çalışmalarına devam ediyor.

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan bir vatandaş, boşta olan dairesini, 5 yıllığına kira almadan, depremden sağ olarak kurtulan Açık ailesine açtı.