• DOLAR 34,25 %0.04
  • EURO 37,21 %-0.06
  • STERLIN 44,66 %-0.06
  • ALTIN 3.011,33 %0.53
  • BİST100 8.775 %-0.21
  • BITCOIN 68.399 %0.14
  • ETHERIUM 2.712 %2.6
11°

Safranbolu Haberleri

Safranbolu haberleri ve güncel Safranbolu gelişmeleri, Safranbolu ile ilgili tüm video, Safranbolu fotoğrafları ve Safranbolu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Safranbolu'da başlayan kovalamaca Karabük'te son bulurken otomobilin ehliyetsiz ve alkollü sürücüsüne para cezası uygulandı.

Alt Manşet

Safranbolu'da park halindeki otomobil bilinmeyen bir nedenle aniden alev alarak kullanılmaz hale geldi.

Güncel

O profesör her şeye rağmen konferansa konuşmacı olarak katıldı ve gözaltı sürecini değerlendirdi, “Yanlış anlaşılma olarak değerlendiriyorum”

Güncel

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası deprem bölgelerinden Safranbolu'ya gelen öğrencileri ve ailelerine moral motivasyon desteği veriliyor.

Alt Manşet

Safranbolu Belediyesi'nden çocukların eğitimine ve sağlıklı gelişimine katkı sağlayacak güzel bir hizmet daha; Bebek Kütüphanesi açılacak.

Güncel

AK Parti İl Başkanı Altınöz, Safranbolu'da düzenlenecek olan 'Deprem Bilgilendirme Konferansı’na Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın davet edilmesine tepki gösterdi.

Manşet

Dünyanın en büyük Robotik Festivali ‘ROBOTEX’ 25-26 Mart 2023 tarihlerinde Karabük’te başlıyor

Güncel

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi sonrası badem ağaçları çiçek açtı.

Alt Manşet

5. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışmasında Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Bölümü öğrencileri tasarımları ile finale kaldı.

Güncel

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse çeşitli il ve ilçelerden gelen 40’ın üzerinde Belediye Başkanı ile deprem bölgesine gitti.

Güncel

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde görev yapan rehberlik öğretmenleriyle psikososyal destek değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Safranbolu Belediyesi bir yandan hizmetlerine devam ederken, diğer yandan vatandaşları bilgilendirmek adına konferans ve seminerlere de devam ediyor.