• DOLAR 34,25 %0.06
  • EURO 37,13 %-0.39
  • STERLIN 44,57 %-0.39
  • ALTIN 2.996,19 %0.03
  • BİST100 8.654 %-1.58
  • BITCOIN 67.650 %-1.38
  • ETHERIUM 2.670 %-1.58
9°

Safranbolu Haberleri

Safranbolu haberleri ve güncel Safranbolu gelişmeleri, Safranbolu ile ilgili tüm video, Safranbolu fotoğrafları ve Safranbolu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde deprem bölgesinden gelen öğrenciler için psikososyal destek sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik ve faaliyetler devam ediyor.

Güncel

Bu yıl 24'üncüsü düzenlenecek olan Altın Safran Belgesel Film Festivaline başvurular başlarken yarışma şartları da açıklandı.

Alt Manşet

Karabük’te doğa çekimleri sırasında ağaç dalına takılan dron, itfaiye ekipleri tarafından takılı kaldığı yerden alınarak sahibine teslim edildi.

Güncel

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 59. Kütüphaneler Haftası çerçevesinde "Kitap En İyi Dosttur" etkinliği düzenlendi.

Güncel

Safranbolu'ya adını veren, boya, kozmetik, ilaç ve gıda gibi birçok alanda kullanılan 'mucize bitki' safrana verilen destekle üretimde artış bekleniyor

Alt Manşet

Safranbolu Belediyesi tarafından görevlendirilen Ramazan Davulcuları olduğu gibi bu yılda Safranbolu sokaklarında vatandaşları sahura kaldırmaya devam ediyor

Alt Manşet

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan Karabük'ün tarihi Safranbolu ilçesinde kar yağışı etkili oldu.

Alt Manşet

Depremzedelerin diş tedavilerini ücretsiz yapan diş hekimi Gökçe Aydın, herkesin kendi imkanları kapsamında yardım yapmasını istedi.

Güncel

Safranbolu'da her yıl YKS sınavına girecek olan öğrencilerle gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen"Genç Vizyon"öğrenci buluşmaları devam ediyor.

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Ramazan ayının 7. gününde Karabük ve Safranbolu’daki basın mensupları ile bir araya geldi.

Güncel

Memleket Partisi Safranbolu İlçe Başkan Yardımcısı Özlem Ünal 28.dönem Karabük Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanlığı Safranbolu'da basın mensuplarına iftar programı düzenledi.