• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.459 %2.64
  • ETHERIUM 2.645 %1.66
7°

Yenice Haberleri

Yenice haberleri ve güncel Yenice gelişmeleri, Yenice ile ilgili tüm video, Yenice fotoğrafları ve Yenice haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Karabük'ün Yenice ilçesine verilecek doğal gaz için ilk kazma vuruldu.

Karabük-Yenice karayolunda tünel içerisinde zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Yenice doğal gaz çalışmaları yarın başlıyor.

Alt Manşet

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı Cevdet Akay, bayramın ilk gününü baba ocağı Yenice’de geçirdi.

Alt Manşet

Almanya’da yaşayan Karabüklü gurbetçiler, Yenice Şirinköy, Değirmenyanı ve Cihanbey Köyleri Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

BÖLGE HABERLERİ

Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Polis Şehitleri Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Alt Manşet

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem ikinci sıra adaylığından istifa eden Murat Karagül, süreç hakkında açıklamalarda bulundu.

Güncel

Karabük’ün Yenice ilçesi Emniyet Amirliğinde görev yapan polis memurları Aysel Damat ile Oğulcan Akdeniz Polis Haftasında nikah masasına oturdular.

Güncel

Karabük’ün Yenice ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası beyaz gelinliği giyen Göktepe Yaylası kar manzaralarıyla görenleri mest ediyor.

Alt Manşet

Kendisini şehit yakını olarak gösteren şüphelinin, önemli kişilerle çektirdiği fotoğrafları kullanıp iş bulma vaadiyle vatandaşlardan para aldığı belirlendi

Alt Manşet

Karabük - Yenice kara yolunda meydana gelen trafik kazalarında biri ağır 3 kişi yaralandı

Güncel

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nde Orman Yönetim Konseyi çerçevesinde Karabük, Ovacık ve Yenice Orman İşletme Müdürlüğünde ara denetim başladı.