• DOLAR 34,24 %0.36
  • EURO 37,21 %0.40
  • STERLIN 44,64 %0.40
  • ALTIN 2.990,36 %1.22
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.750 %2.08
  • ETHERIUM 2.656 %1.1
8°

ZİYARET Haberleri

ZİYARET haberleri ve güncel ZİYARET gelişmeleri, ZİYARET ile ilgili tüm video, ZİYARET fotoğrafları ve ZİYARET haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yeni Çarşı’da kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Köse vatandaşlarla çay içip istişarelerde bulundu.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, il merkezi, Safranbolu ve Yenice ilçesinde köy ziyaretleri yaptı.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karabük Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Kırışık, nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karabük Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Fatih Kırışık'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası başkanı ve üyeleri KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir'i ziyaret etti.

Alt Manşet

AK Parti İl Başkanı Salt, Adalet Bakanı Tunç ile görüştü.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 27. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ile birlikte Eskipazar ilçesinde köy ziyareti...

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, esnaf ziyareti yaptı.

Alt Manşet

Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Safranbolu Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Mehmet Akgül'ü ziyaret etti.