• DOLAR 34,11 %0.28
  • EURO 38,05 %-0.02
  • STERLIN 45,33 %-0.02
  • ALTIN 2.859,40 %1.06
  • BİST100 9.908 %-0.68
  • BITCOIN 62.555 %-1.02
  • ETHERIUM 2.528 %4.25
22°

Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kıyıya yakın bölgede tespit edilen 1 metre büyüklüğündeki mayın, SAS ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde imha edildi.

Bölgeden Haberler

Karadeniz Ereğli ilçesinde emniyet ekipleri tarafından genel asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde amatör balıkçılar, yeni sezona hazırlanmak için teknelerine bakım yapıyor.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sıcaklıklardan bunalan vatandaşlar, serinlemek için plajlara, deniz kıyılarına ve piknik alanlarına akın etti.

Bölgeden Haberler

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Eczacılık Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı mezunları için Yemin Töreni gerçekleştirildi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı mezunları için Yemin Töreni gerçekleştirildi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer Uluslararası akademisyen heyetini kabul etti.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta milli maçı izlemeye çalışan 56 yaşındaki İ.Y.'nin sandalyesinin kırılması sonucunda parmağı koptu.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ta vatandaşlar, Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni 2-1 yendiği milli maçı; kent meydanında kurulan dev ekranda büyük bir heyecanla izledi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta belediyeye çöp toplayan yüklenici firmaya ait kamyonetin pres makinesinin hidrolik yağı yola akınca 12 motosiklet sürücüsü kayarak yere düştü.

Bölgeden Haberler

"Dur" ihtarına uymayarak kaçan araç sürücünün aracında uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bölgeden Haberler

Karadeniz Ereğli ilçesindeki sahilde bulunan oyun makinelerinin kilitlerini kıran iki kişi, makinelerin içindeki paraları çalarak kayıplara karıştı.