• DOLAR 34,03 %-0.14
  • EURO 38,08 %0.34
  • STERLIN 45,26 %0.34
  • ALTIN 2.830,79 %1.00
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.011 %5.02
  • ETHERIUM 2.474 %7.56
17°

Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğine Ajans Turizm ve Tanıtım Birimi Başkanı Mehmet Çetinkaya 2 Ağustos itibarıyla vekaleten atandı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde düzenlenen bir nişan töreninde çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yapılan duyuruyu paylaştı.

Zonguldak'ta jandarma ekipleri tespit ettiği dört ruhsatsız maden ocağını kapattı, ruhsatsız maden ocağı dinamitle patlatıldı.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde tünel çalışmasından çıkartılan hafriyat dolgu çalışmaları kapsamında sahile döküldü.

Zonguldak’ta gizli numaradan taksi durağını arayan bir kişi, “Abi kaçın duraktan, bomba var patlayacak, canınızı kurtarın” diyerek bomba ihbarında bulundu.

Bölgeden Haberler

3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı; Zonguldak'ta Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Bölgeden Haberler

Boğulma tehlikesi geçiren 66 yaşındaki kadın, yaşam mücadelesi veriyor.

Bölgeden Haberler

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, Zonguldak ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Spordan keserek tasarruf olmaz".

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta düğün hazırlığı yapan 43 yaşındaki uzman çavuş, para çekmek için gittiği bankadan yüzünü yıkamak için ayrılıp silahıyla kendini ağır...

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde Yaz Şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ta her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri Soğuksu semtine kurulan halk pazarında fiyatların uygun olması alım gücünü arttırdı.