• DOLAR 34,09 %0.19
  • EURO 38,10 %0.07
  • STERLIN 45,36 %0.07
  • ALTIN 2.841,76 %0.44
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.588 %2.43
  • ETHERIUM 2.506 %4.1
17°

Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak'taki alkollü şahıs tarafından vurulan, başından ve vücudundan çok sayıda kurşun çıkan köpeği ünlü şarkıcı Hande Yener sahiplendi.

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin ve beraberindeki heyet, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin ve beraberindeki heyet, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Etkili Hutbe Sunumu Yarışması 8. Bölge Finali Zonguldak gerçekleşti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde iş geliştirme toplantısı düzenlenecek.

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Zonguldak'ta ruhsatsız işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçinin cansız bedenine 6 saat sonra ulaşıldı.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Bölüm Mahallesi'nde ruhsatsız işletilen bir maden ocağında göçük meydana geldi, bir işçi göçük altında kaldı.

Zonguldak'ta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planları revize edildi.

Zonguldak'ta polis ekiplerince ruhsatsız maden ocaklarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 8 ocak kapatıldı.

Karadeniz'deki sondaj faaliyetlerine katılmak üzere Filyos Limanı'na demirleyen Abdülhamid Han Sondaj Gemisi Filyos'a taşınıyor.

Zonguldak'ta jandarmadan uyuşturucu operasyonu; ekili kenevirle yakalandı.