• DOLAR 34,10 %0.25
  • EURO 38,13 %0.17
  • STERLIN 45,45 %0.17
  • ALTIN 2.859,60 %1.07
  • BİST100 9.955 %-0.21
  • BITCOIN 63.400 %2.76
  • ETHERIUM 2.560 %4.9
20°

Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Karabük Net Haber sitemizde


NASA Space Apps Challenge, bu yıl Future In Space tarafından NASA ve aralarında Türkiye Uzay Ajansının da bulunduğu 15 uzay...

Zonguldak'ta geçen yıl Kasım ayında batan Kafkametler isimli yük gemisinin enkazını kaldırma çalışmaları tamamlandı.

TÜİK'in verilerine göre Zonguldak’ta 2024 yılı Temmuz ayında 594 konut satışı gerçekleştirildi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, teknoloji transferi ve işbirliğini desteklemek amacıyla önemli bir iş geliştirme toplantısına ev sahipliği yaptı.

Zonguldak Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen bir haftalık güvenlik ve denetim operasyonlarının bilançosu açıklandı.

Karadeniz Ereğli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği, yaralı halde bulunan şahini tedavisinin ardından doğal yaşam alanına bıraktı.

Kastamonu’da teknenin batması neticesinde 3 kişiyi kurtaran kaptan, sesin geldiği noktaya doğru teknesini sürdüğünü ve 1 kadın 2 erkeği kurtardığını...

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Zonguldak Basket 67 Takımı'nın Başkanı Kanat Tan, takımın ana sponsor bulamadıkları için sitem etti.

Zonguldak Barosu, adliye binası önünde tören düzenleyerek hayatını kaybeden avukat Gülseren Demir'i son yolculuğuna uğurladı.

Zonguldak-Kilimli Sahil Yolu'nda 16 yaşındaki Tunahan Ayvacık, motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolda yürürken ticari taksinin çarpması sonucu hayatını kaybeden 43 yaşındaki Zehra Yolaçan, toprağa verildi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü 6 kişi de yaralandı.