• DOLAR 34,12 %0.28
  • EURO 38,11 %0.12
  • STERLIN 45,38 %0.12
  • ALTIN 2.860,65 %1.11
  • BİST100 9.966 %-0.10
  • BITCOIN 63.579 %2.54
  • ETHERIUM 2.556 %5.29
25°

Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Resmi Gazete'de yayımlanan atamalara göre Zonguldak İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen oldu.

Zonguldak’ın Ontemmuz Mahallesi'nde ormanlık alanda yakılan ateş ekipleri harekete geçirdi.

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde belediyenin hayvan toplama aracında çıkan yangın ormanlık alana sıçradı, ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü.

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde 1 Eylül itibariyle başlayacak olan av sezonuna hazırlanan balıkçılar, yeni sezonda palamut balığının bol olacağını ümit ediyor.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, genç istihdamı ve genç girişimciliğinde Türkiye birinciliği elde etti.

BEUN Rektör Yardımcıları, Azerbaycan’da üç üniversite ve bir devlet kurumunu ziyaret ederek ikili iş birliği konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.

2024 yılı YKS sonuçlarına göre Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) kontenjanlarının doluluk oranı yaklaşık yüzde 100’e ulaştı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde düzenlenen “Yaz Şenlikleri” kapsamında düzenlenen etkinlikte vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.

Zonguldak'ta su kuyusuna düşen yavru yaban domuzunun imdadına Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri yetişti.

Zonguldak'ta bir AVM'de bulunan giyim mağazasında kabinde kıyafet deneyen müşterilerin gizlice videosunu çektiği iddiasıyla mağaza çalışanı gözaltına alındı.

Diyetisyen Gizem Güneş reklamlarda yer alan zayıflama ürünlerinin uzman tavsiyesi ile kullanılması gerektiğini açıkladı.

Zonguldak'ta vatandaşlar denizde boğulduğunu düşündükleri kişi için yardım istedi, olay yerine gelen ekipler, boğulma olmadığını öğrenince olay yerinden ayrıldı