• DOLAR 34,12 %0.30
  • EURO 38,06 %-0.02
  • STERLIN 45,33 %-0.02
  • ALTIN 2.867,96 %1.37
  • BİST100 9.918 %-0.58
  • BITCOIN 63.399 %0.35
  • ETHERIUM 2.531 %4.5
20°

Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak'ın Devrek İlçesi Zabıta ekipleri faaliyet gösteren pazarcı esnafını denetledi.

Zonguldak'ta coğrafi işaretli manda yoğurduna katma değer kazandırma çalışmaları başlatıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bir dizi ziyaret ve toplantı için Zonguldak'a geldi.

Zonguldak'ta "Süper Ay" gece saatlerinde görsel şölen oluşturdu, dolunay hem parlak hem de en büyük halini aldı.

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Hülya Koçyiğit, 58 yıl önce Zonguldak'ta çekimlerini yaptığı "Kadın Asla Unutmaz" filminin yeniden gösterimi için halkla buluştu

Zonguldak'ta Sefer G. idaresindeki otomobil kontrolden çıkınca önce genç kızın ayağını ezip ticari araca çarparak durabildi.

Zonguldak'ta pony atlarına binen minikler eğlenceli dakikalar geçirdi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında düzenlenen "Haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı" geniş bir gündemle gerçekleştirildi.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde düzenlenen “Yaz Şenlikleri” kapsamında düzenlenen etkinlikte vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.

TÜİK Başkanlığı tarafından açıklanan verilere göre, Çankırı ve Kastamonu’da Nisan-Haziran aylarında yapı ruhsatı verilen bina sayısı 133 oldu.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 20-21 Ağustos 2024 tarihlerinde Zonguldak ve Bartın'a gerçekleştireceği ziyaret kapsamında bir dizi temaslarda bulunacak.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ziraat Odası Başkanı Zafer Yalman, üretim fazlası yaklaşık 5 ton patlıcanı ilçe merkezinde halka bedava dağıttı.