• DOLAR 34,11 %0.25
  • EURO 38,15 %0.18
  • STERLIN 45,49 %0.18
  • ALTIN 2.873,15 %1.55
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.800 %0.2
  • ETHERIUM 2.545 %3.45
15°

Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Devrekli Şehit jandarma Er Kenan Yalçınkaya'nın annesi Behiye Masalcı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde ablasını bıçaklayarak öldüren, eniştesi ve iki yeğenini de yaralayan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak'ta geçen hafta park halindeki lüks bir aracın kundaklandığı iki aracın ve bir evin hasar gördüğü olayın arkasından organize suç...

Zonguldak’ta emekli ebenin kullandığı elektrikli otomobil, kontrolden çıkarak yaklaşık iki metreden alt yola uçarak takla attı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Halilbeyoğlu köyü mevkisinde çıkan orman yangınında soğutma çalışmaları tamamlandı.

Zonguldak'ta park halindeki lüks bir aracın kundaklandığı iki aracın ve bir evin hasar gördüğü olayın arkasından organize suç örgütü çıktı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde şizofreni hastası genç, birlikte yaşadığı ailesinden 4 kişiyi bıçakla yaraladı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 20 yaşındaki Abdullah Öztürk'ün ölümüne sebep olan zanlı K.F.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde çıkan orman yangınında 22 dönüm arazi zarar gördü, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu soğutma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Solaklar Köyü mevkiinde orman yangını çıktı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Zonguldak'a gelişinin 93. yıl dönümü dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi.

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde bir genç yaşıtı tarafından kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.