• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.802 %-1.1
  • ETHERIUM 2.552 %-0.15
20°

Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak'ta 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk ders zili çaldı, İlk kez okulla tanışan birinci sınıf öğrencileri okul heyecanı yaşadı.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde askeri aracın kaza yapması sonucu şehit düşen Zonguldaklı Uzman Çavuş Ömer Eroğlu'nun baba ocağına şehit haberi verildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu köyünde yağış sonrası yola akan çamur nedeniyle iş makineleriyle temizlik çalışması başlatıldı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Çatak köyünde meydana gelen patpat kazasında bir kişi yaralandı.

Devrek Belediyesi Veterinerlik ekipleri ve Fen İşleri ekipleri, hayvan barınağında önemli bir iş birliği ile çalışmalarını sürdürüyor.

Zonguldak'ta ruhsatsız olarak işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti.

Zonguldak’ta her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri soğuk semtine kurulan halk pazarında fiyatların uygun olması yoğun ilgiye neden oldu.

Zonguldak’ın kent merkezinde aniden bastıran yağmuruna vatandaşlar hazırlıksız yakalandı.

Zonguldak Belediyesi bağlı zabıta ekipler halk pazarında denetim yaptı.

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş’ın görevinden ayrılmasının ardından yerine Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz atandı.

Devrek Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sezgin Gül'ün kızı Gülsevil Gül dünya evine girdi.

Zonguldak'ta polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 21 şüpheliden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.