• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.300 %0
  • ETHERIUM 2.551 %0.15
23°

Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak-Bartın kara yolunun Akyamaç Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında otomobil ve traktör çarpıştı, kazada iki kişi yaralandı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaşanan olayda 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda ruhsatsız maden ocaklarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Zonguldak'ın Filyos beldesinde uzun süredir kısa film ve senaryo yönetmeni ve senarist Ogün Mert Kurt, yeni filmi "Tatil”ile önemli bir...

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılında, 11 bin 894 öğrenci ders başı yaptı.

Zonguldak Çaycuma'da, Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili yatırımcılara yönelik istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Saltukova beldesine yapılacak olan Aile Sağlık Merkezi (ASM) için ihale sürecinin tamamlandığını duyurdu.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, memleketi Zonguldak'ta toprağa verildi.

Çorum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Kahraman Kudu memleketi Zonguldak'ta toprağa verildi.

Şehit düşen Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, memleketi Zonguldak'ta toprağa verildi.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesinde meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni eğitim öğretim yılı çerçevesinde tören düzenlendi.