Anahtar Parti İl Başkanı Sebahattin Uzun, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. Kuruluşu ve Polis Haftası dolayısıyla  Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. 

Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse'nin  makamında gerçekleştirilen ziyarette, Karabük'ün güvenliği konuşuldu.

İl Başkanı Uzun, emniyet birimlerine ve İl Emniyet Müdürüne Karabük halkı adına gösterdikleri ilgi için teşekkür ettiklerini belirtti.

Ziyaretin ardından açıklamalar da bulunan İl Başkanı Uzun, "Halkımızın asayiş, huzur, güvenlik ve haklarının korunması için fedakarca faaliyet gösteren polis teşkilatımızın sorunlarının da çözüme ulaşması gerekmektedir. Özellikle fazla çalışma saatleri arasında kendilerine dinlenme ve aileleriyle zaman geçirme konusunda sıkıntı da olduklarını biliyoruz. Kendi çocuklarımızın güvenliği için fedakarca görev yapan polislerimizin kendi çocuklarına da zaman ayırıp onlarla keyifli zaman geçirmek haklarının da polislerimize sağlanmasını bekliyoruz. 

Polislerimizin gücünü halktan aldıklarına inandığını söyleyen İl Başkanı Uzun,  Türk hakkıyla Türk polisi ve askeri arasında ki bağın başka hiçbir millette görülmediğini ve bu bağın güçlenerek devam edeceğine inandığını söyledi. Son olarak 180 yıldır üstün başarılar ve fedakarlıklarla görevini sürdüren emniyet personelimizin haftasını kutluyor, Türk Milleti’nin huzuru için canını feda etmiş şehitlerimizi de saygıyla anıyorum" dedi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan ziyarette İl Başkanı Uzun'un yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Mahmut Malkoç, Safranbolu İlçe Başkanı Nebi Delibaş, İl Kadınlar Kolu Başkanı Mine Saraçoğlu ve parti yöneticileri katıldı. 
 

Kaynak: Anahtar Parti Karabük İl Başkanlığı