Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Özellikle Çocuk Diş Hekimliği poliklinik hizmetleri ve ameliyatları hakkında Başhekim Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi’den bilgi aldı.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Çebi, “Hem ilimiz, hem de bölgemiz çocuklarının diş sağlığının korunması, ağız bakım alışkanlıklarının kazandırılması ile lokal anestezi, genel anestezi ve sedasyon uygulaması altında diş tedavilerinin gerçekleştirilmesi için; son teknolojik tıbbi cihazlar ile donatılmış, çocuklarımız için görseli tasarlanmış diş kliniklerimizde ve genel anestezi ameliyathanemizde, Çocuk Diş Hekimliği alanında uzman olan ve sadece 0-14 yaş grubu hasta kabulü yapan 2 (iki) Doktor Öğretim Üyesi ve çocuk diş hekimliği konusunda tecrübeli ve eğitimli olan 3 (üç) Diş Hekiminin klinik hizmetlerinin yanında hastanemizde görev yapan yan dal uzman diş hekimleri haricinde tüm diş hekimlerimiz ile de geleceğimizin mimarları çocuklarımıza hizmet vermekteyiz.” İfadeleri ile bilgiler verdi

Çocuklar için özel olarak düzenlenmiş Çocuk Diş Hekimliği polikliniklerini ve ameliyathaneyi gezen İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Kara, ameliyat olan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu, çalışanlara ve başta başhekim olmak üzere hastane yöneticilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç