Güncel

İŞKUR’UN BAŞARILI İL MÜDÜRÜNE GENEL MÜDÜRLÜKTEN ZİYARET

Yaptığı çalışmalar ile başarısını gösteren İŞKUR Karabük İl Müdürü Ferhat Sarıçam’ı Genel Müdür Yardımcısı ve Daire Başkanı ziyaret etti.

Abone Ol

İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Işık, Aktif İşgücü Hizmetleri Daire Başkanı Oğuz Düzgün ve beraberinde ki heyet Karabük İŞKUR İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

İl Müdürü Ferhat Sarıçam, kurumun faaliyetleri ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karabük il genelinde istihdamını ve nitelikli işgücünü artırmaya yönelik İş ve Meslek Danışmanlarından danışmanlık faaliyetleri hakkında bilgi alındı.

Genel Müdür Yardımcısı ile Daire Başkanı, İl Müdürlüğünün tüm birim personelleri ile görüşerek, kurum işleyiş ve faaliyetleri kapsamında iş arayan vatandaşlar ile işverenlere yönelik hizmetleri meslek danışmanlığı, iş kulübü, engelli danışmanlığı, aktif-pasif işgücü programları ve yürütülmekte olan projeleri hakkında bilgiler alarak, inceleme yaptılar.

İl Müdürü Ferhat Sarıçam, göreve geldiği günden bugüne kadar yürütülen çalışmalar ve kurum hedefleri ile ilgili ayrıca bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İŞKUR olarak gerek kurumsal, gerekse sahada daha aktif olarak neler yapabileceği, vatandaş memnuniyeti odaklı hizmetlerin daha etkin nasıl geliştirebileceği, kamu ve özel sektör taleplerine daha hızlı nasıl yanıt verebileceği, gençlerin kariyer planlamalarında nasıl daha iyi bir rehber olunacağı konularında önemli istişarelerde bulunuldu.

İl Müdürü Sarıçam, yaptığı sunumda ayrıca; “İstihdama katkı hedefiyle iş arayan vatandaşlarımıza doğru işi bulma, işverenlerimize nitelikli iş gücü sağlama noktasında her iki tarafında haklarının daimi surette korunarak, müreffeh bir Karabük için hizmet kalitemizi her geçen gün artırarak, çözüm odaklı stratejilerimizle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

İŞKUR Karabük İl Müdürü Ferhat Sarıçam, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Işık ve İŞKUR Daire Başkanı Oğuz Düzgün ile birlikte Vali Mustafa Yavuz ile Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında ziyaret ettiler.

İŞKUR Heyeti ayrıca KARDEMİR’e de ziyarette bulundu. Kardemir Genel Müdürü Dr. Dursunali Yaşacan, İŞKUR üzerinden yapılan işe alımlar ile ilgili İŞKUR Genel Müdürü Işık’a bir teşekkür plaketi verdi. KARDEMİR’e İŞKUR üzerinden son alınan 117 gençle de bir araya gelinildi.