Alt Manşet

İZCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Türkiye İzcilik Federasyonu iş birliğiyle Karabük'teki 7-18 yaş arası çocuklar ve gençler için izcilik eğitimleri başlıyor.

Abone Ol

Karabük Belediyesi, Türkiye İzcilik Federasyonu iş birliğiyle Karabük'teki 7-18 yaş arası çocuklar ve gençler için doğayla iç içe bir eğitim fırsatı sunuyor. İzcilik haftalık ünite çalışmalarıyla gençlere hem fiziksel hem de zihinsel olarak geliştirecek, takım ruhunu aşılayacak, liderlik ve sorumluluk bilinci kazandıracak bir program başlatıyor.

Eğitimler, Karabük Belediyesi’ne bağlı Sosyal Yaşam Merkezlerinde Türkiye İzcilik Federasyonu’nun uzman eğitmenleri tarafından gerçekleştirilecek . Eğitimlerin ardından katılımcılar, öğrendikleri bilgileri doğada uygulayabilecekleri kamp programlarına katılma fırsatı yakalayacaklar. Bu sayede çocuklar ve gençler doğada hayatta kalma, ekip çalışması, kampçılık ve izcilik kültürü gibi konularda hem teorik hem de pratik bilgiler öğrenmiş olacak.

Eğitim kampına katılmak isteyenler ve detaylı bilgi için Karabük Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezlerine ve Hemşehri İletişim Merkezine ulaşabilirler.