Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'nın, Belediye Meclis üyeleri arasından iki başkan yardımcısını nihayet belirlediği konuşuluyor.

Seçimlerin ardından AK Partili Belediye Meclis Üyeleri arasından iki kişinin Başkan Yardımcısı olarak belirlenmesi için uzun süre gözler Başkan Çetinkaya’ya çevrilmişti.

Fazla sayıda meclis üyesinin baskan yardımcılığı beklentisinde olduğu için konu bir süre askıya alınmıştı ve şimdi edinilen bilgilere göre bu iki kişinin belirlendiği öğrenildi.

Kesin olmayan bilgilere göre Begüm Cefakar ile Fatih Ustaoğlu'na Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya tarafından Başkan Yardımcılığı teklifi getirildiği ifade ediliyor. Başkan Yardımcılığında isimleri geçen Cefakar ile Ustaoğlu henüz kesin bir netleşme olmadıklarını ifade etseler de, kendilerine teklifin getirildiği bilgisi doğrulandı.

VEKİLLER VE İL BAŞKANI KARARI ÇETİNKAYA'YA BIRAKMIŞ

Dün Karabük Belediye Başkan Özkan Çetinkaya ile özel bir toplantı yapan İl Başkanı Ferhat Salt ve Milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç, Belediye Meclis Üyeleri arasından belirlenecek iki başkan yardımcısının kararını, Başkan Çetinkaya'ya bıraktıkları belirtildi.

Bu toplantıdan sonra Begüm Cefakar ve Fatih Ustaoğlu ile ilgili zaten daha önce kararını veren Başkan Özkan Çetinkaya’nın da kendilerine yardımcılık teklifi getirdiği ifade ediliyor.

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç