Karabük Belediyesi 11-15 yaş aralığındaki kız ve erkek öğrencilere yönelik izci kampı düzenliyor. Düzenlenen izcilik kampları ile çocuklar doğa ile iç içe olmanın keyfini yaşaması amaçlanıyor.

Keltepe Kayak Merkezi Alanı’nda gerçekleştirilecek izcilik kampları 23-24-25 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Kız ve erkek öğrencilerin farklı zamanlarda yararlanabileceği kamplarda kız grubu 23 Ağustos’ta, erkek grubu 24 Ağustos’ta, gelen talebin fazla olması durumunda ise 25 Ağustos’ta da kamplar devam edecek.

20 Ağustos saat 17:00’de sona erecek başvurular için 11-15 yaş aralığındaki izci adayları Sosyal Yaşam Merkezlerine ve Hemşehri İletişim Merkezine 2 adet vesikalık fotoğraf ve Gençlik Spor Bakanlığı matbu formu ile başvurularını yaparak, İzcilik kamplarına ücretsiz kayıt yaptırılabilecekler.

İzcilik İl Temsilciliği iş birliğinde gençler için izcilik kampları düzenleyeceklerini belirten Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya; “Böylece gençlerimiz hem arkadaşları ile dostluk bağlarını güçlendirecek hem de doğayı yakından tanıma imkanı bulacaktır. 11-15 yaş aralığındaki gençlerimizi sınırlı sayıda kontenjan ile açılan izcilik kamplarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: Karabük Belediyesi