Karabük'te uzun yıllardır sektörde hizmet veren Mehmet Aşar, www.karabukhabermerkezi.com isimli yeni internet haber sitesinin ve ofisinin açılışını bugün gerçekleştirdi.

Açılışa; AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, kurum müdürleri ve STK başkanları katıldı.

Açılış programı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin'in mesajının okunmasıyla başladı.

Ardından; Mehmet Aşar, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay konuşmalarını gerçekleştirdi.

30 YILLIK MESLEK HAYATIMDA YENİ BAŞLANGIÇ İÇİN BURADAYIZ

Mehmet Aşar, "Yaklaşık 30 yılı aşkın bir süredir içinde bulunduğum mesleki hayatımda yeni bir başlangıç için bir araya geldik. Karabük Haber Merkezi adını verdiğimiz internet haber sitemizin açılışı için buradayız. Her birinize katılımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz." diyerek başladığı sözlerini,

"Memleketimizin iyi milletvekillerinden, iyi belediye başkanlarına, iyi siyasetçilerine, iyi akademisyenlerine, iş ve cemiyet adamlarının olduğu kadar iyi basın mensuplarına, çalışkan gazetecilere de ihtiyacı var.

Yakından tanıyanlar bilirler. Bu hususta neden iddialı olduğumuzu bu özel açılış günü vesilesiyle bu konudaki hassasiyetimizi getirmek istedim biz öteden beri tabelaları gördüğünüz üzere Öğreneceğiniz Çok Şey Varı  slogan haline getirdik. Bugün bu anlamlı günde bunu paylaşacağımız çok şeyler olarak görebiliriz. 

Rabbim iyi haberler, memleketimiz için güzel haberler paylaşmayı nasip eylesin diyorum. Öte yandan bugün 24 Eylül hayatımda var olduğu için her gün, her daim şükrettiğim kıymetli yol arkadaşım, sevgili eşimle izdivacımızın sene-i devriyesi 19 yılı geride bıraktık. 20. yılımıza başlıyoruz. Yüce Rabbim aziz milletimizi aile saadetine doyasıya yaşayanlardan eylesin diyorum. Tekrardan katılımlarınız ve güzel katkılarınız için çok teşekkür ediyorum." diyerek noktaladı.

Aşar'ın ardından mikrofonu alan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya,

"Haber alma özgürlüğü çerçevesinde bugün şehrimizin duayen yıllarca hizmet eden çok kıymetli sayın Mehmet Aşar'ın yeni kurmuş olduğu Karabük Haber Merkezi sitesinin açılışında bulunuyoruz. Rabbim hayırlı, uğurlu, mübarek eylesin. Ailesi için, kendisi için, şehrimiz için, vatanımız, milletimiz için. İnşallah Karabük için önümüzdeki 5 yıla güzel işler yapacağız. Bu iş yerinde inşallah bu haber sitesinde bol bol okuyalım diyorum." dedi.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ise, "Karabük Haber Merkezi'nin açılışını gönülden kutluyorum gerçekten medya habercilik çok çok önemli. Karabükümüzün ülkemizin sorunları büyük. Buradaki tarafsız gazetecilik, medyacılık sayın Mehmet Aşar tarafından da layıkıyla en iyi şekilde yapılacaktır. Karabük'ün sorunlarını ve çözüm önerilerini bu medyada bu internet medyacılığıyla gündeme taşıyacak. Ayrıca bugünü iki anlamlı günü denk getirmiş. 

Ben kendisinin de evlilik yıl dönümünü de tekrar kutluyorum. Aynı zamanda haber merkezi açılışını da kutluyorum. Bizler de her zaman Karabükümüzün, medyamızın, gazeteciliğimizin her zaman sivil toplum kuruluşlarının, muhtarlarımızın siz değerli hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Karabük'ümüz için birlik beraberlik içerisinde hep beraber çalışacağız. 

Burada çok çeşitli partilerden belediye başkanlarımız burada. Hepsi bir arada. Hepsi birbirinden kıymetli. Ve önemli çalışmalar mutlaka yapacaklar. Biz de seçildikten sonra Karabük Vekili olarak bu bölgeye hizmet için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Parlamentoda da bu elimizden gelen Karabük'le ilgili bütün gücümüzle çalışacağız. Hep beraber sorunlarımızı gidereceğiz."

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek, ofis gezildi.

Refikimiz Mehmet Aşar'a hayırlı olsun dileklerimizi iletir, yayın hayatında başarılar dileriz.
 

Editör: Haber Merkezi