Alt Manşet

KARABÜK POLİSİ UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRMAMAKTA KARARLI

Karabük'te 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı.

Abone Ol

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Temin ve Ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde yürütülen istihbarı ve saha faaliyetleri sonucu dün ve bugün il merkezinde yapılan üç ayrı operasyonda; 

Karabük merkezde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen H.A isimli şahsın görevlilerce yapılan üst aramasında daralı ağırlığı (14,27) Gram Sentetik Kannabinoid (BONZAİ) maddesi ele geçirildi.

Yine Karabük merkezde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen B.G.E. isimli şahsın görevlilerce yapılan üst aramasında 5 adet Sentetik Ecza (GALARA) ele geçirildi.

Son olarak yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen G.H.G.M isimli şahsın görevlilerimizce yapılan üst aramasında daralı ağırlığı (20,62) gram Marihuana maddesi, 5 Adet Sentetik Ecza (GALARA) maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.  

Karabük Emniyetinden yapılan açıklamada “Halkını, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizi uyuşturucu madde ve türevlerinin zararlarından korumak, her türlü suçu olmadan önlemek için siz kıymetli hemşerilerimizin de destekleri ile Karabük İl Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalarımız hız kesmeden büyük bir dikkat, duyarlılık ve özveri ile devam edecektir.” Denildi.