Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, "Öğretmen Buluşmaları" kapsamında öğretmenler ile bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve Eğitim Kenti Karabük Projesi uygulamalarının değerlendirilmesi ve öğretmenlerin sorunlarını, önerilerini daha hızlı çözüme ulaştırmak amacıyla "İstişare Toplantıları"na devam ediyor.

Akbaş, "Öğretmen Buluşmaları" kapsamında beraberinde Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Şevket Küçükzoroğlu ve Şube Müdürü Şenol Kurtipek ile Safranbolu Borsa İstanbul Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi'nde öğretmenler ile bir araya geldi.

Öğretmenler ile yaptığı değerlendirmelerde Akbaş, yeni eğitim-öğretim yılında da sahanın nabzını öğretmenler ile birlikte tutacağını belirterek, 

"Öncelikle Valimiz Sayın Mustafa Yavuz'un sizlere selamlarını iletmek istiyorum. Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda sahanın nabzını sizlerle birlikte tutmaya gayret gösteriyoruz. İl/İlçe yöneticileri olarak sıklıkla okul, pansiyon ve yemekhane ziyaretleri gerçekleştiriyor faaliyetleri yerinde gözlemliyoruz.

Değerli meslektaşlarım, Eğitim Kenti Karabük olarak akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarımız yıllara göre artarak devam etmektedir. Bu başarı sizlerin başarısı. Bu anlamda her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Saha çalışmalarımız devam ediyor.

Bildiğiniz üzere 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'na sorunsuz bir başlangıç yaptık. Bu yıl Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve Eğitim Kenti Karabük Projesiyle eğitimin niteliğini daha da artıracak, Karabük Eğitimine yeni bir vizyon katacağız. Bunu hep birlikte yapacağız.

Akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarı hikayeleriyle dolu bir il olarak yıllara göre artan başarı grafiğimizi istikrarını sağlamak adına çalışmalarımızı aynı özveriyle devam ettirmeliyiz. Her bir öğrencimize dokunuşlar yapmaya devam etmeliyiz.

Güzel Sanatlar Lisemiz öğretmen ve öğrenci kalitesiyle fark yaratmaya devam etmektedir. Düzenlenen tüm programlarda büyük özveriyle hazırlanıp ortaya şahane eserler bırakmaktadır.

Öğretmenlerimizin sorunlarını çözmek, talep ve önerilerini dinlemek üzere her cuma saat 16.00'da Müdürlüğümüz Toplantı Salonu'nda randevusuz buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Bu hususta sizleri de davet ediyorum. Bir fikriniz, projeniz, sorununuz varsa ayrıca bizimle paylaşabilirsiniz.

Değerli arkadaşlar yaptığımız her iş ve işlem geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için. Onlarında sağlıklı, güvenli ve kaliteli eğitim almaları adına çalışmalarımızı ortak akıl düsturuyla istişarelerimize devam ediyor ve adımlarımızı büyük bir titizlikle atıyoruz.

Bu duygu ve düşünceler ile her zaman telefonumuzun 24 saat açık olduğunu belirtmek istiyor, özverili çalışmalarınızdan ötürü tekrardan teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum." dedi. 

Değerlendirmelerinin ardından İl Millî Eğitim Müdürü Akbaş, öğretmenlerin istek, talep ve sorunlarını dinledi ve toplantı sona erdi.

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç