Mesleki ve Teknik Eğitim öğrencilerin gerçek iş ortamlarında kalma sürelerinin artırılması ve mesleki ve teknik eğitim kurumlarının sektör liderleri ile yoğun bir şekilde etkileşim hâlinde olmaları eğitim-istihdam-üretim üçgeninin güçlenmesi kapsamında Karabük İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile KARDEMİR Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. işbirliğinde imzalanan "İkili Mesleki Eğitim Uygulaması"'nın 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Bugün KARDEMİR EKM Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Sarıçam, KARDEMİR A.Ş. İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Karakuş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri, KARDEMİR Yöneticileri, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti.

Protokol konuşmalarının ardından "İkili Mesleki Eğitim Uygulaması"'na dahil olan 43 (kırküç) öğrencinin KARDEMİR yemini etmesiyle devam eden program, protokol heyetinin öğrencilere hediyelerini vermesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Editör: Özenay Kahriman