Kask Kafalılar Motosiklet Derneği'nin düzenlediği 1. Kask Kafalılar Motosiklet ve Kamp Festivali, muhteşem bir coşkuyla başladı.

5-7 Temmuz tarihleri arasında Beştepeler Mesire ve Kamp Alanında düzenlenen KASKFEST'te Türkiye'nin dört bir yanından motoseverler gelmeye başladı. 

RS MOTOR Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen KASKFEST'te, motosiklet ve kamp tutkunlarının müzikler, yarışmalar ve eğlenceler içerisinde,dolu dolu 3 günlük eğlencesi başladı.

Protokol Üyeleri, Kask Kafalılar Dernek Başkanı Umut Kahriman ve Başkan Yardımcısı Seda Bostanoğlu tarafından yakılan kamp ateşiyle festival başladı. İlk günden 500 yakın ziyaretçinin katıldığı festival eğlenceler eşliğinde devam ediyor.

Dernek Başkanı Umut Kahriman festivalin açılış konuşmasında çok heyecanlı olduğunu belirterek "Öncelikle büyük katkılarından dolayı Ana Sponsorumuz RS Motora çok teşekkür ederiz. Hepiniz festivalimize hoş geldiniz. Bugün burada bir araya geldik, heyecan verici bir gün. Motor ve kamp tutkunlarının bir arada olacağı bu etkinlikte birlikte keyifli vakit geçireceğiz. Hep birlikte bu muhteşem etkinliğin tadını çıkartalım. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim." dedi.

Kendisi ve ikizlerininde Motor tutkunu olduğunu belirten MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu açılışta yaptığı konuşmada "Karabük'te böyle güzel bir festival olduğu için emeği geçen herkese ve şehir dışından gelen bütün misafirlere teşekkür ediyorum. Festivalimizin güzel ve birlik beraberlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Karavan tutkunlarına da, motor kullanıcılarına da keyifli ve kazasız güzel sürüşler diliyorum" dedi.

Festival açılışına Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar ve yönetimi, Trafik İl Emniyet Müdür Yardımcısı Samet Yaşin ve trafik şube ekipleri, Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Bilal Kılıç katıldı.

Nihat Soygün tarafından verilen "Motosiklet kullanımı ve Sürüş Teknikleri" konulu söyleşinin ardından festivalin ilk günü Burak Uzunkara'nın  konseri ile son buldu.

Editör: Özenay Kahriman