Karabük Üniversitesi ile Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi arasında Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) ve Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) kurumsal paydaşlığına ilişkin iş birliği protokolleri imzalandı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) ve Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) kapsamında iki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği konusunda görüştü.

Görüşmenin ardından KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen Sağlıkfest ve Sosyalfest kapsamında Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolleri imzaladı. İmzalanan protokollerle Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Sağlıkfest ve Sosyalfest’te Karabük Üniversitesine kurumsal paydaş oldu.

Protokoller; Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) ve Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) kapsamında kurumsal paydaşı olan kurumların sağlayacağı; uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği ile mali ve finansman desteğinin koşullarını içeriyor.

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç