Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne yönelik planlanan eğitimler, Karabük'te 17 branşta toplam 34 adet hizmet içi eğitimler ile devam ediyor.

1650 öğretmenin katıldığı eğitim seminerleri 3 gün boyunca devam edecek.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, beraberinde İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Cansız ile birlikte Karabük Öğretmenevi ve ASO Toplantı Salonu'nda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında devam eden Türk Dili ve Edebiyatı Eğitim Seminerine katıldı.

Öğretmenlerin eğitimine eşlik eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, öğretmenlere bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Akbaş yaptığı konuşmasında, " 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına okullarımızda yaptığımız yeniliklerle, değişiklerle bu yıl uygulamaya başlayacağımız Türkiye Yüzyılı Maarif Modelimizle ve Eğitim Kenti Karabük Projemizle yine hep birlikte güçlü bir başlangıç yapacağız.

Bakanlığımızca eğitim sistemimizin daha yüksek standartlara taşınması ve bireyden aileye, aileden, topluma,  toplumdan  millete  ve  bütün  insanlığa  uzanan  eğitim  süreçlerinin  niteliğinin  artırılması  için Türkiye  Yüzyılı  Maarif  Modeli hazırlanmıştır.

İlimiz genelinde eğitim seminerleri öğretmenlerimiz tarafından büyük bir ilgi gördü. Burada da görüyorum ki eğitim semineri keyifli ve verimli geçiyor. Bu anlamda eğitimlere katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü