Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  başkanlığında, müdürlük yöneticileri ile Haftalık Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş'ın toplantıya katılan yöneticilerden uhdesinde bulunan çalışmalar hakkında bilgiler alması ile başladı.

Toplantıda;

  • Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli,
  • Eğitim Kenti Karabük Projesi,
  • Okul Güvenlik Tedbirleri,
  • Pansiyonlu Okulların Durumu,
  • 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri,
  • 29 Ekim Kutlamaları,
  • Devam Eden İnşaatlar,
  • Güçlendirilecek Okullar,
  • Bakım ve Onarım Çalışmaları,
  • Taşımalı Eğitim ve Proje

konuları ana gündem maddeleri arasında yer aldı.

Gündem maddeleri kapsamında değerlendirmelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,

" Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yaz döneminde ve mesleki çalışma döneminde öğretmenlerimize eğitimler verildi. Düzenlenen eğitimlere okul idarecilerimizden ve öğretmenlerimizden yoğun katılım sağlandı. Bu anlamda bu eğitimleri sevk ve koordine eden siz değerli yöneticilerimiz başta olmak üzere okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Karabük eğitim ailesi olarak ilimizin eğitim seviyesinin yükseltilmesi noktasında üstümüze düşen görevleri hep birlikte en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. 
Geçtiğimiz eğitim öğretim yılı'nda 8 alt başlıkta topladığımız Eğitim Kenti Karabük Projemiz ile belirlediğimiz hedeflere ulaştık. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için yeni hedefler belirledik. 

Göz aydınlığı öğrencilerimizin hayata hazırlanması, kendilerini akademik, sosyal, kültürel ve sportif anlamda çok yönlü geliştirmesi, değerlerimizi özümsemesi ve erdemli bireyler olarak yetiştirilmesi noktasında çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Geleceğimizi emin ellerde taşıyoruz.

Okul güvenliği kapsamında okul çevrelerinde giriş ve çıkış saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğümüz ile iş birliği içerisinde tüm tedbirleri alıyoruz.

Taşımalı eğitim gören öğrenciler için hazırlanan yemekhanelerde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile yapılan şartnameler doğrultusunda hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol edelim. O gün ki yemek listesi ile firmadaki/kurumdaki yemek listesini karşılaştıralım. Taşımalı servislerimizi denetleyelim. Pansiyonlu okullarımızı ziyaret edelim.

İnşaatı devam eden okullarımızın yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu alanlarda da inşaatların son durumu hakkında gerekiyorsa haftalık bilgi alalım.
Türkiye Yüzyılını inşa ettiğimiz bu süreçte; yaptığımız bu başarılı çalışmalarda Karabük Eğitim Ailesinin her bir ferdinin önemli katkısı bulunmaktadır. Biz büyük bir aileyiz. Bu vesile ile özverili ve fedakârca çalışmalarınızdan ötürü siz değerli yöneticilerimiz başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. "
ifadelerine yer verdi.

Toplantıda, yapılan çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Akbaş, yöneticilere süreci aynı özveri ve büyük bir hassasiyetle takibinin yapılması noktasında talimatlar verdi.

Konuşmasının sonunda İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, toplantıya katılan yöneticilere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Editör: Vasfiye Yılmaz Tunç