Güncel

MOTOSİKLET TUTKUNLARININ KONVOYU DA BÖYLE OLUR

Motosiklet tutkunu Reyhan ve Alkan çiftinin motosikletli konvoyunda renkli görüntülerin ortaya çıktı.

Abone Ol

Motosiklet tutkunu çiftin gelin arabası motosikletleri oldu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı törende, araç konvoyu da motosiklet grubundan oluştu.

Karabük'te Kask Kafalılar Motosiklet Derneği üyesi gelin ve damat, dernek arkadaşları ile birlikte nikahlarına motosiklet konvoyu ile gitti. Yeşil mahalledeki gelin ve damadın evinin önünde buluşarak motosikletleri süsleyen motosiklet tutkunları 10'dan fazla motosikletten oluşan düğün konvoyu nikah salonunun yolunu tuttu.

Motosiklet konvoyu ile nikaha giden gelin damat, çok farklı ve eğlenceli bir gün geçirdiklerini söyledi. Yıllardır motosiklete gönül vermiş Reyhan Aydın ve Alkan Yılmaz çifti motosiklet tutkunları olarak nikaha giderken gelin arabalarının motosiklet olmasını hayal ettiklerini söyleyerek "Çok uğraştık ama çok eğlendiğimiz ve bizleri çok mutlu eden bir organizasyon oldu.Herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Renkli görüntüler yaşandı

Karabük Yeşil Mahallede başlayan düğün konvoyu Safranbolu Belediye Nikah Salonuna kadar renkli görüntüler oluşturdu. Karabük Merkez'den Safranbolu ilçesine kadar motosikletleri ile tur atarak büyük ilgi çeken çift nikah salonunda davetliler tarafından alkışlarla karşılandı. Renkli görüntülere sahne olan organizasyon, çiftin nikahlarının kıyılmasının ardından son buldu.