Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 109. Genel İdare Kurulu, İstanbul’da MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İki gün süren idare kurulunun son gününde T.C. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da katılım sağladığı programda, 80 şubeden Başkanlar ve MÜSİAD Üyeleri bir araya geldi.

MÜSİAD’ın Genel İdare Kurulu toplantısına Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal’da katılım sağladı.

MÜSİAD 109. Genel İdare Kurulu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da katılımlarıyla İstanbul’da gerçekleşti. İki gün süren etkinlikte 300’den fazla MÜSİAD Üyesi bir araya geldi ve 2024-2025 yılına dair planlamalar yapıldı.

MÜSİAD’ın yurt içindeki 80 Şubesinin Başkan, Başkan Yardımcıları, Temsilci ve Üyelerinin katıldığı programın kapanış programı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımlarıyla tamamlandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, MÜSİAD Camiasını Tebrik Ediyorum

Bakan Yerlikaya, programda yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm iş dünyası ile ülkemiz için çalışmayı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar toplumumuzun refahını sağlamanın yanı sıra iş dünyamız için de katkı sağlıyor. Bunları ülkemizdeki tüm kesimlerle bir araya gelerek yapıyor ve ortaya koyuyoruz. MÜSİAD’ın 34 yıldır Türkiye için sürdürdüğü faaliyetler önemli istihdam oranlarını yakalamamıza vesile oluyor. Ülkemize sağladığı katkılar için MÜSİAD camiasını ve mensuplarını yürekten kutluyorum.”

MÜSİAD Genel Başkan Asmalı “Ülkemizin En Verimli, En Çalışkan iş Dünyası Kuruluşuyuz”

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD’ın çalışmalarının amacına dair açıklamalarda bulunurken, güncellenmiş haliyle yeniden açıklanan OVP’ye de vurgu yaptı. Genel Başkan Asmalı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Hepimizin bildiği gibi MÜSİAD, her zaman verimli ve öncü çalışmalara imza atmıştır. MÜSİAD Ailesi, her gün bir önceki günden daha fazla çalışan, daha fazla değer üreten ve ülkemiz için katma değer sağlayan bir bakışa sahiptir. İşte bu yüzden de MÜSİAD, ülkemizdeki en verimli ve en çalışkan iş dünyası kuruluşudur.

Yerli ve milli bir vizyona sahip olan MÜSİAD üyelerinin, ülkemiz ve milletimiz için öncelikle katma değer üretme sevdası bu yüzdendir. Başta ekonomi olmak üzere, hükümetimizin “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna katkı sunan ve bunu güçlendiren çalışmalar yapma ihtiyacı bu yüzdendir.

Tam bu noktada, geçtiğimiz günlerde açıklanan Orta Vadeli Programımızın da “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna ekonomik anlamda katkı sunmasını temenni ediyorum.”

Karabük Şube Başkanı Ünal “MÜSİAD Hiçbir Zaman Gücünü Kaybetmeyecektir”

Genel Merkezin Genel İdare Kuruluna katılan ve Genel Başkan Mahmut Asmalı’nın da özel ilgi gösterdiği MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal, “Karabük olarak katıldığımız GİK Toplantısı Karabük’ümüz açısından da son derece verimli oldu. Genel Başkanımızın her zaman desteğini ve ilgisini görmekten son derece memnunum.

34 Yıldır ülkemizde başarılı faaliyetler gösteren MÜSİAD, iş dünyasında etkin görevler üstlenmektedir. Gücünü kişilerden değil, davasından ve memlekete hizmet etme amacından alan MÜSİAD, üç beş kişiye endekslenemez.” İfadelerini kullandı.

İki gün süren 109. Genel İdare Kurulu programı 300’den fazla MÜSİAD Üyesinin katılımlarıyla gerçekleşen kapanış yemeğinin ardından son buldu.

23-3

24-1

22-10

19-1

16-2

17-1

14-1

15-2

11-17

13-1

9-14

10-10

7-28

8-19

6-40

4-93

3-127

21-3

18-1

20-1

Kaynak: MÜSİAD