Alt Manşet

NEVZAT AKBAŞ CUMAYANI OKULLARINI ZİYARET ETTİ

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  Cumayanı okullarını ziyaret etti.

Abone Ol

Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, beraberinde İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Cansız ve Şube Müdürü Emine Karataş ile Cumayanı İlkokulu, Cumayanı Yıldırım Beyazıt Ortaokulu ve Cumayanı İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Okul idarecilerinden okulun fiziki durumu ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü daha sonra öğretmelerle bir araya geldi.

Öğretmenler odasında Akbaş, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Eğitim-Öğretim faaliyetleri ve Eğitim Kenti Karabük Projesi konuları hakkında değerlendirmelerde bulunmasının akabinde öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi.

Ardından derslikleri gezerek öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü sınıf öğretmenlerinden öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı.

Öğrenciler ile gelecek hedefleri noktasında sohbet eden Akbaş, onlara akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmelerini, kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını bunlar ile birlikte değerlerimizi ve kültürümüzü de hayatlarına aksettirmeleri noktasında tavsiyelerde bulundu.